Tel: 022 - 67 51 444
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Praktijkvoorbeelden

We publiceren niet alle praktijkvoorbeelden enerzijds vanwege vertrouwelijkheid afspraken met onze klanten en anderzijds vanwege het grote succes op een aantal lucratieve niches. U kunt ervoor kiezen om succes aan iedereen te laten zien maar wij blijven hier en daar graag onder de radar. Hoe minder concurrentie des te eenvoudiger om orders te behalen op nieuwe potentiële klanten.

Voor de Vereenigde Effecten Compagnie heeft Zealot een marketingconcept gelanceerd gericht op veilig beleggen met obligaties. Als obligatiespecialist heeft VEC een uitstekende dienstverlening om met lage risico's rendement te behalen op bedrijfsobligaties en staatsobligaties.

Mobychair

2 op de 3 kantoormedewerkers zit niet goed op zijn of haar bureaustoel. MobyChair heeft als missie om met S Curve ergonomische stoelen de rug beter te ondersteunen. De combinatie tussen functionaliteit en design leidt tot een unieke zitoplossing. Daarnaast kunt u bij MobyChair ook vergaderstoelen en conferentiestoelen kopen of huren.

Wij hebben voor IP House een website ontwikkeld om internationaal leads te genereren voor tweedehands Cisco routers. De website is zoekmachine vriendelijk gemaakt en tegelijkertijd hebben we een sterke positionering geschapen met USP’s zoals: kwaliteit, service en 1 jaar garantie op gebruikte second hand routers. We rollen het marketing concept uit met overige hardware zoals second hand servers.

Imperoc

Wij hebben voor Imperoc een marketingconcept plus website ontwikkeld om het assortiment van flagstones en natuursteenstrips te promoten. Vanwege het succes met nicheconcepten hebben we er ook een specialistische website over stapstenen aan toegevoegd en een Duitse variant genaamd trittsteine.com voor de Duitse markt.

Huis van Gemak is er voor senioren met fysieke beperkingen. Huis van Gemak levert hulpmiddelen zoals trapliften, staliften, de trippelstoel en instapbaden. De klant staat centraal. De website staat boordevol tips over badliften, woningaanpassingen en comfortproducten.

Seniorchair.com is een internationale website voor trippelstoelen, werkstoelen en arthrodesestoelen. Er is ingespeeld op een internationaal marketing concept met oog voor service, advies en huur.
Steeds meer organisaties willen hun archief digitaliseren. Het internet tijdperk vraagt om eenvoudige en snelle toegang tot digitale bestanden, opgeslagen in een veilige omgeving. Wij krijgen ook veel aanvragen om microfilm en tekeningen te digitaliseren.
CAD Tekeningen betreft een marketing concept om nieuwe opdrachtgevers te trekken op het gebied van CAD tekeningen, CAD engineers en vectoriseren. Wij werken samen met the Engineer Factory met engineering resources in Nederland en IndonesiŽ.
Wij hebben voor Scanner Rent een e-commerce concept ontwikkeld op het gebied van A0 scanners. Als distributeur van Rowe scanners, printers, vouwmachines en snijmachines verkopen en verhuren internationale websitebiedt kansen in vele landen wereldwijd.
CKH Advocaten is een gerenommeerd advocatenkantoor uit Alkmaar. Wij adviseren dit advocatenkantoor op het gebied van marketing en hebben 2 internetconcepten voor ze gelanceerd:

Wij hebben onlangs voor Market Mind Consultants een nieuw marketingconcept gelanceerd voor open brainstormsessies. Deelnemers kunnen zich inschrijven om onder professionele begeleiding te brainstormen over verschillende onderwerpen.

Participanten

Zealot begeleidt technische ondernemingen met hun groeiambities door op te treden als participanten. Bedrijven met een onderscheidend product en een hoge dosis technische vaardigheden kunnen hun business case voorleggen aan Zealot. Naast groeikapitaal participaties wordt tevens gekeken naar voorraadfinanciering cases.

Sierpoort

Wij hebben een lead generation website opgezet om de verkoop van sierpoorten te stimuleren. Het is een genot om aan de slag te gaan met zoveel prachtige foto's van sierpoorten, sierhekwerk, balustrades en siertrappen. Om met de tijd mee te gaan zijn we inmiddels al met Kunstsmederij Admiraal bezig aan de 3e generatie website.

Printer Garage

Voor een voordelige flexibele servicebeurt van uw printer of multifunctional kunt u contact opnemen met Printer Garage. Services:
  • » servicebeurt
  • » printer installatie
  • » losse parts bestellen zoals fuser, drum, rolletjes
De overheid bezuinigt op AWBZ en WMO. Veel mensen willen in bezwaar tegen de lage WMO indicatie of PGB herindicatie. Wij brengen deze mensen in contact met de gespecialiseerde WLZ bezwaarschriften.
Market Mind heeft voor Huis van Gemak een online concept ontwikkeld om haar geurmachines, geurverwijderaars en geurverdrijvers te verkopen.
EcoLucht is een nieuw merklabel met specialisme op het gebied van:
ScannerRent.com is een marketingconcept uit onze koker. We bieden Klanten de mogelijkheid om op korte of langere termijn een scanner te huren met of zonder operator. Daarbij worden allerlei digitale diensten verricht om de scans te verrijken. Naast document scanners kunt u ook 3D scanners huren met werktuigbouwkundigen of civiele engineers.
Zealot heeft voor Crossing Countries twee nieuwe marketingconcepten ontwikkeld met services voor buitenlandse ondernemingen die graag in Nederland hun business willen ontwikkelen. Agent Holland betreft een business service / vertegenwoording voor buitenlandse firma's in Nederland.
Wij hebben voor Samen in de Keuken 3 lead generation websites opgezet om nieuwe opdrachten te verwerven voor Italiaanse, Marokkaanse en Spaanse catering. Daarnaast hebben de verschillende kookworkshops meegenomen die zij organiseren vanuit het gezellige pandje in de binnenstad van Alkmaar.
Market Mind Consultants heeft samen met Zealot B.V. een nieuwe website gelanceerd om de bedrijfsanalyses en fundamentele beursanalyse beter tot de aandacht te brengen. Executives hebben een fundament onder hun management beslissingen nodig. Market Mind weet als geen ander met behulp van o.a. marktonderzoek en datamining de cijfers te verzamelen en te interpreteren.
MyCast heeft als missie om boeiende interactieve bedrijfspresentaties te ontwikkelen voor opdrachtgevers die willen slagen op het moment supreme. Geen standaard powerpoint slides meer maar maak het verschil met mooie visuals, interactieve movies en u kunt tevens een digibord huren.

Onder het label Huis van Gemak hebben we een specialistische niche website ontwikkeld ten behoeve van het verkopen van iontoforese apparaten. Deze digitale systemen werken zeer effectief tegen overmatig zweten bij oksels, handen of voeten.
Click hier voor internationale website.

Zealot heeft voor AquaFizz een meertalige webshop ontwikkeld. De focus is op het leveren van aquariumplanten en supplies aan BelgiŽ, Frankrijk en Duitsland. Daarnaast is er ook sprake van sattelietwebsites met specialisatie op specifieke plantrassen zoals:
Plateauliften bieden de mogelijkheid om met hulpmiddel omhoog en omlaag te gaan. Van 2 traptreden tot een complete etage. Wij begeleiden een Duitse liftenfabrikant met business development van trapliften, plateauliften en mini platformliften.
Wij hebben een webshop gelanceerd om de verkoop van balsamicoazijn en extra vierge olijfolie te bevorderen. Heerlijke culinaire producten.

Gelzooltjes

In navolging op het succes met iontoforese op zweetvoeten hebben we voor Huis van Gemak een E-Commerce business ontwikkeld voor gelzooltjes, sportzooltjes en RŲwo voetencrŤmes. Naast standaard artikelen van bekende A-merken zoals Woly en Bama, zijn we bezig met R&D naar het opzetten van een voetenscansysteem om zooltjes op maat aan te bieden.

Instapschoenen voor ouderen

Het is voor veel ouderen knap lastig om schoenen aan en uit te trekken. Wij hebben een marketingconcept gelanceerd om Liromed instapschoenen te promoten. Dankzij de klittenband en stretchstof zeer geschikt ook voor mensen met opgezwollen voeten.

Roho kussen

We hebben voor Huis van Gemak een serviceconcept gelanceerd ten behoeve van de verkoop van Roho kussen. De USP is dat de mensen echt worden begeleid met het instellen van deze antidecubitus kussens. Naast losse verkoop biedt Huis van Gemak ook een montageservice aan om het Roho kussen vast te bevestigen op de stoel.

CO2 label

Specifiek voor het het stimuleren van minder CO2 uitstoot hebben wij voor EcoLucht een website ontwikkeld omtrent het in kaart brengen van de CO2 emissie van transportbedrijven. Click hier voor meer info.

Fijnstof meten en filteren

EcoLucht is specialist in het oplossen van luchtverontreiniging problemen. Als fabrikant van EcoLucht fijnstofmeters kunt u overal de luchtkwaliteit inventariseren en meten welke fijnstoffilters u nodig heeft.