Tel: 022 - 67 51 444
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Business partner

Zealot B.V. fungeert als business partner voor een select aantal technische bedrijven. Wij concentreren ons op value producten. Geen alledaagse producten. Producten waar wij alles over willen weten. Samen met onze business partner zoeken we naar een modus waarbij competenties optimaal benut worden. Zealot draagt bij in een rol als:

Vanuit onze specialistische aanpak, know-how en strakke productfocus zorgen wij voor een verdiepingsslag. Een business partner die een stap verder gaat om de resultaten te verbeteren. Dit betekent meer aandacht voor productinformatie, service, klantvoorlichting, toepassingen, kennisontwikkeling, concept en assortiment. We zetten alle puntjes op de i samen met onze business partner.

Concurrentievoordeel

Wij richten ons met name op producten die wij met een concurrentievoordeel in de markt kunnen zetten. In sommige gevallen is er behoefte aan nadere productontwikkeling. Door niet alleen te denken maar ook te handelen als business partner, krijgen we een uitstekende indruk over de kracht van het product, en de verbeterpunten. Samen met onze partner evalueren we het product en kijken vooruit.

Powered by Zealot

Internet speelt een belangrijke rol in onze visie. Het is voor ons dé manier om klantcontact tot stand te krijgen. Men vindt ons op Google. Onze product websites verschaffen duidelijke gedetailleerde productinformatie. Klantreacties volgen wij op met demoproducten of wij sturen deze als lead door naar onze opdrachtgever. Wij kunnen klanten ontvangen in onze moderne showroom.

Internationaal business partner

Zodra wij in Nederland succesvol zijn als business partner voor een specifiek product, kunnen wij gebruik maken van ons European agent network om het concept internationaal uit te rollen. Met professionele native vertalers ontwikkelen wij Franse, Engelse en Duitse marketingcommunicatie. Wij kunnen met onze connecties een dealernetwerk opzetten in het buitenland. En de buitenlandse business partners coachen naar resultaat. Vergroot uw business met export naar het buitenland. Zealot begeleidt u er graag bij.

Meer informatie