Tel: 022 - 67 51 444

  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Visie

Productspecialisatie

Zealot is business partner voor een selectie van specialistische artikelen. Onze missie is om uit te blinken door een extra verdiepingsslag te realiseren. Productfocus noemen wij dit. Wij verrichten grondig onderzoek naar de daadwerkelijke klantbehoefte, de techniek en het productaanbod. Kortom, wij zoomen in op het product en willen er alles over weten. Specifiek over dit ene product.

Assortiment in de diepte

De klant staat centraal. Het gaat ons om het maken van een connectie tussen de klantwens en het product. Dit betekent dat wij investeren in een uitgebreid assortiment van het geselecteerde product. Om als specialist het juiste product te kunnen aanbieden voor iedere klant.

In contact komen via internet en tevreden klanten

Het internet neemt een centrale rol in bij de totstandkoming van onze klantcontacten. Wij zullen nimmer investeren in een webshop. Wij houden van persoonlijk klantcontact. De website dient als een hulpmiddel om een persoonlijke afspraak te kunnen maken om de producten te tonen. Wij vallen geen mensen lastig met spam of telemarketing. De mensen vinden ons in Google en reageren op onze website.

Persoonlijk contact met demo

Klanten zijn welkom bij ons in de showroom. En wij bezoeken ook klanten met demoproducten. Persoonlijk klantcontact is belangrijk om de producten te kunnen ervaren. Onze focus op "value" producten neemt met zich mee dat de meeste mensen deze meestal niet via een brochure of website zullen aanschaffen. Men wil de kwaliteit en toepassing van dichtbij beleven.

Intensieve samenwerking met leverancier

Wij zorgen voor vakkundige productinformatie, het marketingconcept en de verkoop. Wij werken intensief samen met onze leveranciers die de productie en service voor hun rekening nemen. Zealot B.V. is de business partner voor de commercie. Onze leverancier verzorgt de techniek.

European agent network

Zodra wij succes behalen in Nederland en Vlaanderen met het product, rollen we onze business partner positie uit naar andere landen in Europa zoals Duitsland, UK en Frankrijk. Wij beschikken in deze landen over ervaren business partners in verschillende sectoren. Lees meer over ons European Agent Network.

Vragen