Tel: 022 - 67 51 444
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Your business partner

Zealot B.V. bestaat uit ervaren executives die hun sporen ruimschoots verdiend hebben op financieel, commercieel en management gebied. Wij fungeren als business partner voor technische bedrijven met een specialistisch value product. Van advies tot commercie, van leads tot participaties. Wij werken intensief samen met technische ondernemingen om bij te dragen aan een succesvol resultaat.

Zealot B.V. is opgericht in 2008. In de loop der jaren hebben wij vele bedrijven begeleid met marketing en leads. In 2013 hebben wij de turnaround gemaakt om volwaardig business partner te worden voor een select aantal specialistische producten. De reden achter deze stap is dat wij meer duurzaamheid willen creŽren in onze samenwerking met partners. Tijd nemen om een rol als groeirealisator op no cure no pay basis te kunnen waarmaken. Extra aandacht voor klanten, producten en leveranciers.

Wij beschikken over de multidisciplinaire know-how om een rol als business partner goed te kunnen invullen. Het accent ligt op het commerciŽle traject waarbij onze business partner het technische gedeelte voor zijn rekening neemt. Van marketingwebsites tot klantcontact, van demofaciliteiten tot supply chain oplossingen, maak kennis met de kracht van Zealot.

Praktijkvoorbeelden

ScannerRent.com

Zealot participeert in ScannerRent.com. Het betreft een handelsformule voor het verhuren van productiescanners met randapparatuur. Afgelopen periode zijn vele productiescanners toegevoegd aan het verhuurpark. Er wordt tevens een service met operators aangeboden om de archieven voor de opdrachtgever te digitaliseren.

Imperoc

Zealot participeert in Imperoc. Het betreft een handelsformule voor het voordelig aanbieden van stapstenen, flagstones en natuursteenstrips. Imperoc heeft exclusieve samenwerkingsovereenkomsten rechtstreeks met 3 natuursteenmijnen in Zuidoost Europa. Zealot begeleidt met business development en voorraadfinanciering.

MobyChair

De toenemende vergrijzing biedt grote kansen voor ergonomische hulpmiddelen. Zealot participeert in MobyChair, die grote ambities heeft om de markt van ergonomische stoelen te veroveren. Zealot draagt bij met marktonderzoek, productontwikkeling, voorraadfinanciering en business development.

Huis van Gemak

Wij bereiken veel ouderen met fysieke beperkingen via de informatieve website van Huis van Gemak. Op deze website geven wij veel gratis tips over woningaanpassingen en mobiliteit. Met veel kennis over deze materie fungeren wij als business partner voor de levering van o.a. instapbaden en trippelstoelen.

Overige voorbeelden