Tel: 022 - 67 51 444

Praktijkvoorbeelden

We publiceren niet alle praktijkvoorbeelden enerzijds vanwege vertrouwelijkheid afspraken met onze klanten en anderzijds vanwege het grote succes op een aantal lucratieve niches. U kunt ervoor kiezen om succes aan iedereen te laten zien maar wij blijven hier en daar graag onder de radar. Hoe minder concurrentie des te eenvoudiger om orders te behalen op nieuwe potentiële klanten.

Wij hebben voor Xeptor een website ontwikkeld om internationaal leads te genereren voor tweedehands Cisco routers. De website is zoekmachine vriendelijk gemaakt en tegelijkertijd hebben we een sterke positionering geschapen met USP’s zoals: kwaliteit, service en 1 jaar garantie op gebruikte second hand routers. We rollen het marketing concept uit met overige hardware zoals second hand servers.

Imperoc

Wij hebben voor Imperoc een marketingconcept plus website ontwikkeld om het assortiment van flagstones en natuursteenstrips te promoten. Vanwege het succes met nicheconcepten hebben we er ook een specialistische website over stapstenen aan toegevoegd en een Duitse variant genaamd trittsteine.com voor de Duitse markt.
Huis van Gemak is specialist in het leveren van trippelstoelen en arthrodesestoelen. Deze producten verbeteren de mobiliteit voor ouderen met fysieke beperkingen. Daarnaast treft u aanvullende producten in het gamma zoals een badlift.
Seniorchair.com is een internationale website voor trippelstoelen. Er is ingespeeld op een internationaal marketing concept met oog voor service, advies en huur.
English
CAD Tekeningen betreft een marketing concept om nieuwe opdrachtgevers te trekken op het gebied van CAD tekeningen, CAD engineers en vectoriseren. Scanner Rent werkt samen met een partner in India.
Wij hebben voor Scanner Rent een e-commerce concept ontwikkeld op het gebied van A0 scanners. Als distributeur van Rowe scanners, printers, vouwmachines en snijmachines verkopen en verhuren internationale websitebiedt kansen in vele landen wereldwijd.

Wij hebben onlangs voor Market Mind Consultants een nieuw marketingconcept gelanceerd voor open brainstormsessies. Deelnemers kunnen zich inschrijven om onder professionele begeleiding te brainstormen over verschillende onderwerpen.

Participanten

Zealot begeleidt technische ondernemingen met hun groeiambities door op te treden als participanten. Bedrijven met een onderscheidend product en een hoge dosis technische vaardigheden kunnen hun business case voorleggen aan Zealot. Naast groeikapitaal participaties wordt tevens gekeken naar voorraadfinanciering cases.
De overheid bezuinigt op AWBZ en WMO. Veel mensen willen in bezwaar tegen de lage WMO indicatie of PGB herindicatie. Wij brengen deze mensen in contact met de gespecialiseerde WLZ bezwaarschriften.
Market Mind heeft voor Huis van Gemak een online concept ontwikkeld om haar geurmachines, geurverwijderaars en geurverdrijvers te verkopen.
EcoLucht is een nieuw merklabel met specialisme op het gebied van: English
ScannerRent.com is een marketingconcept uit onze koker. We bieden Klanten de mogelijkheid om op korte of langere termijn een scanner te huren met of zonder operator. Daarbij worden allerlei digitale diensten verricht om de scans te verrijken. Voor de Duitse markt hebben we het concept vertaald t.b.v. Scanner Vermietung.
Zealot heeft voor Crossing Countries twee nieuwe marketingconcepten ontwikkeld met services voor buitenlandse ondernemingen die graag in Nederland hun business willen ontwikkelen. Agent Holland betreft een business service / vertegenwoording voor buitenlandse firma's in Nederland.
Wij hebben voor Samen in de Keuken 3 lead generation websites opgezet om nieuwe opdrachten te verwerven voor Italiaanse, Marokkaanse en Spaanse catering. Daarnaast hebben de verschillende kookworkshops meegenomen die zij organiseren vanuit het gezellige pandje in de binnenstad van Alkmaar.

Onder het label Huis van Gemak hebben we een specialistische niche website ontwikkeld ten behoeve van het verkopen van iontoforese apparaten. Deze digitale systemen werken zeer effectief tegen overmatig zweten bij oksels, handen of voeten.

English
Plateauliften bieden de mogelijkheid om met hulpmiddel omhoog en omlaag te gaan. Van 2 traptreden tot een complete etage. Wij begeleiden een Duitse liftenfabrikant met business development van trapliften, plateauliften en mini platformliften.

Instapschoenen voor ouderen

Het is voor veel ouderen knap lastig om schoenen aan en uit te trekken. Wij hebben een marketingconcept gelanceerd om Liromed instapschoenen te promoten. Dankzij de klittenband en stretchstof zeer geschikt ook voor mensen met opgezwollen voeten.

Roho kussen

We hebben voor Huis van Gemak een serviceconcept gelanceerd ten behoeve van de verkoop van Roho kussen. De USP is dat de mensen echt worden begeleid met het instellen van deze antidecubitus kussens. Naast losse verkoop biedt Huis van Gemak ook een montageservice aan om het Roho kussen vast te bevestigen op de stoel.

CO2 label

Specifiek voor het het stimuleren van minder CO2 uitstoot hebben wij voor EcoLucht een website ontwikkeld omtrent het in kaart brengen van de CO2 emissie van transportbedrijven. Click hier voor meer info.

Fijnstof meten en filteren

EcoLucht is specialist in het oplossen van luchtverontreiniging problemen. Als fabrikant van EcoLucht fijnstofmeters kunt u overal de luchtkwaliteit inventariseren en meten welke fijnstoffilters u nodig heeft.

Infraroodpanelen

De 3e pijlen van Ecolucht betreft het leveren van duurzame infraroodpanelen. Bij ruimtes die u minder lang verwarmt, biedt infrarood verwarming een interessante keuze qua verbruik, snelle opwarmtijd en luchtkwaliteit. Zo ook in de badkamer met een infraroodspiegel.

Voetenzakken

Gezien de seizoensgebonden business met pieken in de zomer, hebben wij voor Huis van Gemak nieuwe samenhangende productgroepen in de markt gezet ten om meer activiteit in de winter te handhaven. Te weten rolstoel voetenzakken en bijverwarming.

Dementie geheugensteuntje

Specifiek voor ouderen heeft Huis van Gemak een geheugensteuntje ontwikkeld als hulpmiddel bij dementie. De kracht van het persoonlijke geheugensteuntje is de combinatie tussen gebruiksvriendelijkheid, persoonlijke tekst en repeterende audio. Ontdek de slimme tools: de breinbutton en de breintablet.

Laptop shredder

Inzake GDPR / AVG wetgeving wordt het steeds belangrijker om data veilig te beheren. Oude ongebruikte laptops dienen zorgvuldig te worden vernietigd om een datalek te voorkomen. Market Mind heeft een nieuw concept ontwikkeld t.b.v. het exploiteren van een laptop shredder.

Data wipe

Market Mind heeft voor Flex Distribution een lead generation programma ontwikkeld om hun data wipe dienstverlenging te promoten. Met deze data wipe worden bedrijfskritische bestanden veilig vernietigd.