Tel: 022 - 67 51 444
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Potentiële klanten via onze cluster websites

Wij bieden u tevens voor een aantal sectoren de mogelijkheid om potentiële klanten te bereiken via onze cluster websites. Een cluster website is een verzamelwebsite voor een specifieke doelgroep zoals senioren, tuinen, productcomponenten, wintersport, e.d. We garanderen exclusiviteit in onze samenwerking per productgroep maar we voegen meerdere productgroepen toe aan één website. Het voordeel van de cluster website is dat dat de website bezoekers trekt vanuit meerdere hoeken. U kunt profiteren van cross marketing. U kunt instappen op een rijdende trein.

Potentiële klanten via cross marketing

Een groot voordeel van de cluster website betreft het bereiken van potentiële klanten via cross marketing. Een bezoeker komt de website bijvoorbeeld binnen voor een sierhekwerk maar ziet nu ook een robotmaaier staan. Cluster websites staan over het algemeen ook hoog in Google omdat ze beschikken over meer tekstuele inhoud met meer interne verwijzingen. We zijn altijd op zoek naar de samenhang in het portfolio en het ontwikkelen van merkwaarde. PotentiŽle klanten kunnen door de brede positionering een positieve perceptie krijgen over het aanbod.

Tenslotte willen we u duidelijk maken dat wij geen “vergelijking websites of multi offerte websites” maken. We zien dergelijke ontwikkelingen als paddestoelen uit de grond groeien maar geloven niet in de duurzaamheid ervan. Onze visie is dat wij met onze websites klanten willen triggeren om contact op te nemen met onze exclusieve partner. Wij zijn niet gecharmeerd van de kwantitatieve aanpak om 4-5 aanbieders op de klanten af te vuren. Wij horen graag uw feedback en uw challenges om met ons omzetgroei te boeken met meer potentiŽle klanten.