Tel: 022 - 67 51 444
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Potentiële klanten en omzetgroei via betere marktbewerking

Veel bedrijven kunnen omzetgroei behalen als zij een betere marktbewerking hanteren. Er zijn ongetwijfeld duizenden potentiële klanten die nog nooit van u gehoord hebben, of die u afgelopen 24 maanden niet gesproken heeft. Iedere dag zijn er bedrijven en consumenten die aankoopbeslissingen nemen voor uw product. Het is aan te raden om uw marktbewerking op deze potentiële klanten aan te pakken. U kunt ook altijd nog voor omzetgroei naar nieuwe markten kijken, zoals bijvoorbeeld Nordrhein Westfalen met 15 miljoen inwoners, maar in de meeste gevallen hebben bedrijven nog voldoende potentiële klanten op hun thuismarkt.

Veel verkopers komen niet veel verder dan hun vaste klanten en een vaste veilige groep potentiële klanten eromheen. Ze bezoeken maximaal 130 verschillende bedrijven per jaar en de beurs is bijna de enige gelegenheid voor nieuwe omzetgroei. De wet van de grote getallen leert dat hoe meer klantafspraken hoe meer omzet. Zealot zet uw verkopers voor de goal. Wij zorgen ervoor dat de agenda gevuld wordt met meer verkoopafspraken.

Marktbewerking van buitengebieden kunt u in sommige gevallen beter uitvoeren met een dealer of verkoopagent. Wij ontwikkelen ook wel franchising concepten na een uitgebreide brainstormsessie of ondernemersklankbord. Ons vernuftige marketing concept op het internet biedt prima handvaten voor uw account managers en dealers om uw producten gemakkelijker te verkopen. Veel potentiële klanten hebben meer vertrouwen en een beter gevoel als ze onze websites bezoeken. Stel uzelf eens de volgende vragen aan:

Hoe groot is het marktpotentieel?
Wat is uw marktaandeel?
Hoeveel % van de potentiële klanten heeft u regelmatig contact mee?