Tel: 022 - 67 51 444
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Webdesign Duitse website

We worden vanwege onze synergie tussen marketing, webdesign en vertalingen veel gevraagd om een Duitse website te maken. U kunt via een Duitse website uw doelgroep in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland bereiken. Dit gebied omvat een zeer groot marktpotentieel en hoog inkomensniveau. Duitsers houden ervan om in hun eigen Duitse taal te lezen. Wij kunnen met de tandem tussen webdesign met een professionele vertaling een Duitse website maken die goed scoort.  

Voordat we starten met webdesign organiseren we een workshop. Als het gaat om export ambities dan zijn wij prima in staat om een website te ontwikkelen in Engelse, Duitse of Franse taal. We werken met de professionele vertalers van onze zustermaatschappij Holland Translator. Er zijn meer talen mogelijk zoals, Spaans, Italiaans, Portugees en Chinees.

Duitse website voor regio met potentieel

Een Duitse website is erg effectief vanwege de korte reisafstand. Nordrhein Westfalen vlak over de grens en heeft een economie vergelijkbaar aan heel Nederland. Verder kunt u via een Duitse website belangrijke afzetmarkten bereiken zoals Berlin, Hamburg, Hannover, Bayern, Hessen, Zürich en Wenen. Voor veel bedrijven is een Duitse website dus een interessante investering.

Duitse website met zoekmachine optimalisatie

Wij kunnen prima uit de voeten met zoekmachine optimalisatie voor een Duitse website. Het is wel een absolute vereiste om te werken met een goede vertaler. Normaliter zetten wij een Nederlands – Duits vertaler op het project om eenmalig de tekst vloeiend te schrijven. Ten aanzien van zoekmachine optimalisatie beschikken wij over voldoende kennis van de Duitse taal om de website te updaten. We kunnen eens in het jaar een tekstcontrole laten uitvoeren door de vertaler.

Daarnaast merken wij ook dat regiomarketing veel meer leeft in landen met een grote oppervlakte zoals Duitsland. Bij het zoekgedrag van een Duitse website kunnen wij veel meer inspelen op regionaal zoeken op bv regio's zoals Berlin, NRW, Hessen, Bayern etc.

Duitse website met lead programma

Een Duitse website is een prima marketinginstrument om leads te genereren in Duitsland, Zwitserland of Oostenrijk. We krijgen dagelijks buitenlandse leads binnen voor onze partners. Het is uiteraard wel van belang om een goede opvolging hieraan te geven met behulp van een export manager, direct sales in het Ruhrgebied, een agentennetwerk en/of dealer netwerk. Een Duitse website is een perfect middel om bekendheid te genereren in het buitenland.

Afspraak maken Lead generation