Tel: 022 - 67 51 444
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Webdesign voor een Engelse website

We krijgen van onze opdrachtgevers steeds vaker een webdesign opdracht voor een Engelse website. U kunt via een Engelse website all over the globe zaken doen. Veel bedrijven doen al zaken met het buitenland. Gezien uw gelimiteerde budget is het effectief om via een Engelse website in contact te komen met potentiële klanten uit het buitenland. Daarnaast kunt u met behulp van een Engelse website uw buitenlandse dealers en export managers ondersteunen.

Voordat we starten met webdesign organiseren we een intakegesprek. Als het gaat om internationale ambities dan zijn wij graag uw partner om een website te ontwikkelen in Engelse, Duitse of Franse taal. We werken met de professionele vertalers van onze zustermaatschappij Holland Translator. Er zijn zelfs nog veel meer talen mogelijk zoals Spaans, Italiaans, Arabisch en Chinees. De Engelse website komt uiteraard het meest voor.

Engelse website met professionele vertaler

We hebben ook veel Engelse websites draaien die wij zelf geschreven hebben zonder de vertalers. Opvallend genoeg komen er vaak goede resultaten uit, behalve uit landen die Engels als moedertaal hebben. Met andere woorden zodra Engeland en Amerika belangrijke markten zijn dan is het veel professioneler en effectiever om te investeren in een professionele vertaler met Engels als moedertaal. Zealot webdesign heeft deze connecties.

Engelse website met zoekmachine optimalisatie

Wij hebben uitstekende zoekmachine resultaten als het gaat om een Engelse website met internationale zoekterm. Wij kunnen prima uit de voeten met deze buitenlandse uitdagingen. Daarnaast merken wij ook dat regiomarketing veel meer leeft in landen met grote afstanden zoals Duitsland, Frankrijk en Engeland. Nederland is klein qua afstand en men zoekt minder op regionaal niveau. Bij het zoekgedrag van een Engelse website kunnen wij veel meer inspelen via lokaal zoeken op bv London, Manschester, Liverpool etc.

Engelse website met lead programma

Een Engelse website is een business tool om leads te genereren in het buitenland. We krijgen dagelijks buitenlandse leads binnen voor onze partners. Het is uiteraard wel van belang om een goede opvolging hieraan te geven met behulp van een export manager, direct sales in het buitenland, een agentennetwerk en/of dealer netwerk. Een Engelse website is een perfect middel om bekendheid te genereren in het buitenland.

Afspraak maken Lead generation