Tel: 022 - 67 51 444
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Webdesign Franse website

U kunt met een Franse website uw doelgroep in BelgiŽ, Frankrijk en Zwitserland bewerken. Drie internationale markten met hoog omzetpotentieel en riante welvaart. Fransen houden ervan om in hun eigen taal te lezen. Met synergie tussen webdesign, marketing en professionele vertalingen ontwikkelen wij een Franse website maken die het Franse publiek aanspreekt.

Voordat we starten met webdesign organiseren we een sessie. Als het gaat om internationale ambities dan zijn wij graag uw partner om een website te ontwikkelen in Engelse, Duitse, Franse of Italiaanse taal. We werken met de vertalers van onze zustermaatschappij Holland Translator. Er zijn nog veel meer talen mogelijk zoals Italiaans, Fins, Pools, Portugees, Arabisch en Chinees.

Franse website voor groot afzetgebied nabij

Een Franse website is erg effectief vanwege de relatief korte reisafstand. Brussel spreekt voornamelijk Frans. Parijs is slechts 500 km van Utrecht. Verder kunt u via een Franse website belangrijke regio's zoals Lille, Lyon, Marseille, Bordeaux, Luxemburg, Luik, Geneve, Lausanne en Bern bereiken. Voor veel bedrijven is een Franse website dus een goede investering.

Franse website met zoekmachine optimalisatie

Wij kunnen prima uit de voeten met zoekmachine optimalisatie voor een Franse website. Over het algemeen is de Google concurrentie zelfs minder in Zuidelijke landen dan in ons Noorden. Daarnaast merken wij ook dat regiomarketing veel meer leeft in landen met een grote oppervlakte zoals Frankrijk. Nederland is klein qua afstand en men zoekt relatief weinig op regionaal niveau. Bij het zoekgedrag van een Franse website kunnen wij veel meer inspelen op regionaal zoeken op bv steden zoals Paris, Lyon, Bordeaux, of departementen zoals Essonne, Provence, etc.

Het is wel een absolute vereiste om te werken met een Franse vertaler. Normaliter zetten wij een vertaler op het project om eenmalig de tekst vloeiend te schrijven. Ten aanzien van zoekmachine optimalisatie beschikken wij over voldoende kennis van de Franse taal om de website te updaten. We kunnen eens in het jaar een tekstcontrole verrichten op de Franse website.

Franse website met lead programma

Een Franse website is een effectieve tool om leads te genereren in Frankrijk, Zwitserland of België. We krijgen dagelijks buitenlandse leads binnen voor onze partners. Het is uiteraard wel van belang om een goede opvolging hieraan te geven met behulp van een export manager, direct sales in het buitenland, een agentennetwerk en/of dealer netwerk. Een Franse website is een perfect middel om bekendheid te genereren in het buitenland.

Afspraak maken Lead generation