Tel: 022 - 67 51 444
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

Websites met een smart marketing concept

Bent u op zoek naar een webdesign bureau voor een nieuwe website? Wij komen graag langs bij u voor een kennismakingsgesprek. Zealot richt zich op het ontwikkelen van websites voor bedrijven. Met veel expertise op het gebied van marketing, zoekmachine optimalisatie en webdesign kunnen wij voor professionele websites maken die goed vindbaar zijn op het internet.

Iedere opdrachtgever heeft eigen ideeën over een website. Wij kunnen op flexibele wijze een invulling geven aan uw wensen. Hierbij zijn wij niet gebonden aan vaste ontwerpen of beperkingen in een CMS. Wij maken designs op maat via onze full-time webdesigner. Wij werken veelal met een fotorotatie systeem om met mooie foto’s en pakkende slogans de klant te triggeren.

Meer bezoekers en meer leads

Via zoekmachine optimalisatie en Google vriendelijke teksten kunnen we uw website goed vindbaar maken. Veel bezoekers is een belangrijke basis voor veel offerte aanvragen. In de afgelopen jaren hebben wij veel experimenten gedaan om de conversie te verhogen met behulp van marketing teksten, concepten en banners. Zo kunnen we via het webdesign meer response uitlokken op potentiële klanten die de website bezoeken.

Aan de slag

Wij verwachten van u dat u teksten, foto’s, uw logo, de menu indeling en één of meerdere voorbeelden opstuurt over het gewenste ontwerp. Uiteraard zullen wij met u meedenken, sparren en voorbeelden geven. Aan de hand van uw input zullen wij een ontwerp conform verwachting maken en een extra alternatief ontwerp toevoegen om u keuze te geven.

Onze webdesigners besteden veel aandacht aan creativiteit, look & feel, functionaliteit, navigatie, pagina opmaak teneinde uw bedrijf optimaal te profileren op de website. Wij kunnen de websites in html opleveren of ze koppelen met een CMS zoals Joomla. Uiteraard kunt u tevens bij ons terecht voor de Joomla Virtuemart webshop en SQL database applicaties.

Teksten Afspraak maken